Closed Thread Icon

Topic awaiting preservation: Server not showing up? (Page 1 of 1) Pages that link to <a href="http://ozoneasylum.com/backlink?for=12153" title="Pages that link to Topic awaiting preservation: Server not showing up? (Page 1 of 1)" rel="nofollow" >Topic awaiting preservation: Server not showing up? <span class="small">(Page 1 of 1)</span>\

 
jstuartj
Bipolar (III) Inmate

From: Mpls, MN
Insane since: Dec 2000

posted posted 04-01-2002 04:10

I hope this is the best place to ask?

I am trying to set-up my own server and have it running perl, php under apache. Everything appears to work fine on my internal network but I am having trouble see it from the outside. The weird thing is that some people can see it and others can not. I think from work it is a firewall issue, but I tried it from Mothers comp. using msn and I can not see the site. I am running windows 2000, the problem occured when I switched from nt. Is there something I am missing? The Apache configs appear the same as before. Is there a service of policy under Win2000 I need to check?

Perhap a few of you could hit the site and tell me if you see my test page.

If you could list the time/ and time zone would be most helpful that way if uswest is not giving me my full 24 hour connection I may see a trend.

I don't want to by the domain name untill I know this works.


jstuartj



[This message has been edited by jstuartj (edited 04-08-2002).]

bitdamaged
Maniac (V) Mad Scientist

From: 100101010011 <-- right about here
Insane since: Mar 2000

posted posted 04-01-2002 04:13

I see it no prob
8:20 PST



.:[ The Tao of Steve ]:.
Be Desireless
Be Excellent
Be Gone
...................................

[This message has been edited by bitdamaged (edited 04-01-2002).]

mr.maX
Maniac (V) Mad Scientist

From: Belgrade, Serbia
Insane since: Sep 2000

posted posted 04-01-2002 05:18

I can see it without problems, too.
7:18 CEST


u-neek
Bipolar (III) Inmate

From: Berlin, Germany
Insane since: Jan 2001

posted posted 04-01-2002 10:03

"The connection was refused when attempting to contact 204.246.70.169."

12:04 CET

mr.maX
Maniac (V) Mad Scientist

From: Belgrade, Serbia
Insane since: Sep 2000

posted posted 04-01-2002 12:23

I can't access your web site now (14:23 CEST)...

Here's what trace route says:

Tracing route to machine1.jstuart.winternet.com [204.246.70.169]
over a maximum of 30 hops:

1 171 ms 143 ms 143 ms *censored*
2 137 ms 129 ms 172 ms *censored*
3 148 ms 244 ms 215 ms *censored*
4 202 ms 144 ms 138 ms *censored*
5 484 ms 416 ms 415 ms r12-Se1-6.asd-SNG.NL.kpnqwest.net [134.222.34.1]
6 556 ms 447 ms 505 ms r5-Fe1-1-0.asd-SNG.NL.kpnqwest.net [134.222.187.5]
7 481 ms 424 ms 453 ms r16-PO0-3.asd-KQ1.NL.kpnqwest.net [134.222.228.162]
8 411 ms 487 ms 509 ms r1-Se1-1-0.0.ledn-KQ1.NL.kpnqwest.net [134.222.96.37]
9 401 ms 425 ms 434 ms r3-PO2-0.ledn-KQ1.NL.kpnqwest.net [134.222.230.6]
10 * 399 ms 445 ms r1-PO5-0.obl-KQ1.NL.kpnqwest.net [134.222.229.238]
11 524 ms 508 ms 497 ms r2-PO4-0.nyk-KQ1.US.kpnqwest.net [134.222.229.234]
12 497 ms 494 ms 482 ms jfk-brdr-02.inet.qwest.net [205.171.30.145]
13 517 ms 545 ms 568 ms jfk-core-02.inet.qwest.net [205.171.230.22]
14 526 ms 526 ms 547 ms chi-core-01.inet.qwest.net [205.171.5.9]
15 529 ms 554 ms 571 ms chi-edge-01.inet.qwest.net [205.171.20.34]
16 576 ms 524 ms 543 ms onvoy.cust.qwest.net [63.237.33.54]
17 515 ms 545 ms 567 ms core1-so1-0-3.msc.mr.net [137.192.5.10]
18 530 ms 523 ms 527 ms border1-fa4-0-0.msc.mr.net [137.192.3.1]
19 * * * Request timed out.
20 * * * Request timed out.

etc.




[This message has been edited by mr.maX (edited 04-01-2002).]

butcher
Paranoid (IV) Inmate

From: New Jersey, USA
Insane since: Oct 2000

posted posted 04-01-2002 12:47

Nope, I couldn't get it either.

504 Gateway Timed Out

-Butcher-

[This message has been edited by butcher (edited 04-01-2002).]

jstuartj
Bipolar (III) Inmate

From: Mpls, MN
Insane since: Dec 2000

posted posted 04-01-2002 13:57

Thanks a lot. What do you think is causing it and would a proper domain help?

I will recheck my conf. and make sure everything it ok, and give my ISP a call.

May be I should just buy space on dream host.


jstuartj




[This message has been edited by jstuartj (edited 04-01-2002).]

jstuartj
Bipolar (III) Inmate

From: Mpls, MN
Insane since: Dec 2000

posted posted 04-01-2002 14:49

Well I found out something is kicking my router off line, Time to try updateing the system software on the router and testing out the power backup system.

jstuartj



« BackwardsOnwards »

Show Forum Drop Down Menu