Closed Thread Icon

Topic awaiting preservation: PSupload (Page 1 of 1) Pages that link to <a href="http://ozoneasylum.com/backlink?for=12483" title="Pages that link to Topic awaiting preservation: PSupload (Page 1 of 1)" rel="nofollow" >Topic awaiting preservation: PSupload <span class="small">(Page 1 of 1)</span>\

 
BitterEnd
Nervous Wreck (II) Inmate

From: Atlanta, GA. USA
Insane since: Oct 2002

posted posted 10-20-2002 18:59

I like a many others am trying to use the old tried and true version 3 psupload CGI script to allow customers to upload pictures to my web site. It seems to execute fine, no errors, returns you to the redirected page. but the file never makes it. Initialy I had problems with Internal server errors. Path to perl, CHMOD problems with the upload directory, but have gotten all that straightened out. Now no errors, but no files either.

Anybody got any ideas?

email to...
mailbag@mindspring.com

Tyberius Prime
Paranoid (IV) Mad Scientist with Finglongers

From: Germany
Insane since: Sep 2001

posted posted 10-20-2002 21:19

no not really. I never worked with that script, usually just rolled my own in PHP...

anyhow, you're leaving in Atlanta? That golden city my heart longs for when there's fog or rain, or cold weather outside here in germany? Lucky one...

(just an old sweet song keeps Georgia on my mind...)

GRUMBLE
Paranoid (IV) Mad Scientist

From: Omicron Persei 8
Insane since: Oct 2000

posted posted 10-21-2002 01:55

wow TP. i had to read that sentence about 10 times til i noticed it is typo and not making any sense.
LOOOL

« BackwardsOnwards »

Show Forum Drop Down Menu