Topic: XSL transform doesn't work (Page 1 of 1) Pages that link to <a href="http://ozoneasylum.com/backlink?for=30023" title="Pages that link to Topic: XSL transform doesn&amp;#039;t work (Page 1 of 1)" rel="nofollow" >Topic: XSL transform doesn&#039;t work <span class="small">(Page 1 of 1)</span>\

 
mj509
Neurotic (0) Inmate
Newly admitted

From:
Insane since: Feb 2008

IP logged posted posted 02-23-2008 05:28 Edit Quote

I'm trying to do an xsl transformation for a given xml page, but when I publish it on to the server (apache tomcat on my machine), and open it in my browser (IE 7), it simply returns the answer in a long continuous wrapped piece of text.

The xsl stylesheet that I have just formats the text in a table. I believe the xml and stylesheet are syntantically correct, since it seems to work just fine when I open it locally on my machine.

Does anyone have a clue?

Thanks,
MJ.

argo navis
Paranoid (IV) Inmate

From: Switzerland
Insane since: Jul 2007

IP logged posted posted 02-23-2008 06:42 Edit Quote

This should go in the server side forum as you have to "teach" your web server the mime type of the output format.
If it's html it should be "text/html".
And if it's apache.. well, it's some directive in the .htaccess file.

Waiting for someone to pick this up.

HZR
Paranoid (IV) Inmate

From: Cold Sweden
Insane since: Jul 2002

IP logged posted posted 02-23-2008 17:55 Edit Quote

Yea, as argo navis said, this sounds like a content-type problem, but it's hard to tell if you're not providing a demo.



Post Reply
 
Your User Name:
Your Password:
Login Options: Remember Me On This Computer
 
Your Text:
Loading...
Options: Show Signature
Enable Slimies
Enable Linkwords

« BackwardsOnwards »

Show Forum Drop Down Menu