Closed Thread Icon

Topic awaiting preservation: Anyone else out there use readyhosting.com? (Page 1 of 1) Pages that link to <a href="http://ozoneasylum.com/backlink?for=7492" title="Pages that link to Topic awaiting preservation: Anyone else out there use readyhosting.com? (Page 1 of 1)" rel="nofollow" >Topic awaiting preservation: Anyone else out there use readyhosting.com? <span class="small">(Page 1 of 1)</span>\

 
bodhi23
Paranoid (IV) Inmate

From: Greensboro, NC USA
Insane since: Jun 2002

posted posted 01-26-2004 22:53

I've just discovered that the server which housed my website ( http://www.annbeckett.com ) is having issues, their home site is currently down ( http://www.readyhosting.com ), and I can't get them on the phone or access any of my files or information...

Anyone else use this host and experiencing problems? Know what's going on?

Apart from knowledge, a little sympathy and comfort might help me some...



Cell 617

[This message has been edited by bodhi23 (edited 01-26-2004).]

JKMabry
Maniac (V) Inmate

From: out of a sleepy funk
Insane since: Aug 2000

posted posted 01-26-2004 23:55

hey, your sig's broke sorry, just couldn't resist

looks like a hardware problem very close to your host, if not *with* your host. If it's not the host it's their immediate provider I'd guess.

Hope it gets resolved soon for you (btw, did you try this phone number: 262-652-7640, listed in their whois info? Maybe a different route that would get you someone.)

jdauie
Bipolar (III) Inmate

From: Missoula, MT
Insane since: Jan 2003

posted posted 01-27-2004 02:29

it seems to work now, has this happened before?

JKMabry
Maniac (V) Inmate

From: out of a sleepy funk
Insane since: Aug 2000

posted posted 01-27-2004 19:03
quote:
it seems to work now



incredibly slooooooowly. You find out what's wrong yet? That's hard to suffer through.

bodhi23
Paranoid (IV) Inmate

From: Greensboro, NC USA
Insane since: Jun 2002

posted posted 01-27-2004 22:57

Nope, nada.

My husband suggested it may have something to do with the recent weather. If there were a power outage or something, it may have briefly affected their servers. I've not had the time today to investigate it. We had a snow day yesterday, but had to be back to work today! I figured I'd give it day to see if something like that happened. I just checked it, and everything seems ok.

It is an image heavy site, the first page loads kind of slow if you have less than a cable hook-up.
I'm planning on revamping the whole thing this year so we don't have so much trouble. It took me some time to get out of my sister exactly what she was going for... the new site shall be much nicer! Thanks for checking it out for me anyway! You guys are tha best!

JKMabry
Maniac (V) Inmate

From: out of a sleepy funk
Insane since: Aug 2000

posted posted 01-27-2004 23:29

my connection's better than T1 speed and I was having sloooow service to both yours and your ISPs. Much better now tho. Congrats

« BackwardsOnwards »

Show Forum Drop Down Menu